Mosogatóba havonta öntsünk forró vizet. Padlóösszefolyót havonta tisztítsuk. Használjunk szűrőt a dugulás megelőzésére

Amennyiben van a fürdőszobában padlóösszefolyó, rendszeresen próbáljuk ki tisztítani a lefolyótZuhanytálca dugulás megelőzése - padlóösszefolyó - WC - darálós WC - mosdó - mosogató - kád - fürdőkád - padlóösszefolyó - duguláselhárítás | lefolyótisztítás.

Dugulásmentesítés ha a duguláselhárítás akkor Gebe. Dugulásmegszüntetés, dugulás elhárítás és csatornatisztítás BudapestenHívja Gebe László duguláselhárító mestert!

+36 30 949 2052

+36 1 207-2850
+36 30 942 0064


Dugulás megelőzés érdekében, a sütőolaját ne öntse a WC-be mert dugulás okozója lehet. Ha hajat mosunk fürdés közben, a dugulás megelőzés miatt, használjunk szűrőt, mert ez előbb- utóbb dugulás okozója lehet.


1 hónap írásos garanciát vállalunk!

Ha a dugulásra gyanakszik, soha ne öntsünk bele lefolyótisztító szereket, mert nagyobb részben árthat, mint használ. A dugulás megelőzés érdekében, a mosogató lefolyó vezetékbe havonta, kéthavonta egyszer egy nagy lábos forró vizet öntsük, hogy a leülepedett zsírt, mosóseres iszapot feloldja és lemossa. Ellenkező esetben dugulás okozója lehet.

Amennyiben van a fürdőszobában padlóösszefolyó, rendszeresen próbáljuk ki tisztítani a lefolyót. Mert ellenkező esetben lerakódhat benne a szennyeződés és ez dugulás okozója lehet. A dugulás megelőzés miatt Ügyeljünk a WC-tartályba beállított vízmennyiségre, mer ha túl kevés a víz mennyiség a lefolyó vezetékben nincs megfelelő úsztatás - ellenkező esetben dugulás keletkezhet.

Garancia!
40 éves tapasztalat!
Hétvégén is dolgozunk!

Magas szintű szakmai felkészültség!
Gyors, precíz, tiszta munkavégzés !

Dugulás elhárításra 30 nap garanciát vállalunk!
Gebe Kft Gebe László Víz-Gáz-Fűtésszerelő Mester 1224 Budapest Peták u. 4. XXII Kerület